• OVATA verwelkomt nieuwe financieel manager

    Ik ben Ivo van den Akker en sinds kort woonachtig in het hartje van Delft. Tijdens mijn studie aan Hogeschool HAS Den Bosch heb ik al kennis mogen maken met OVATA door een stage. Daarna heb ik mijn carrière mogen vervolgen met een Master en diverse werkgevers in de sierteelt waarbij mijn passie voor bedrijfsoptimalisatie als rode draad doorheen liep.

    Nu ben ik weer terug bij OVATA in de functie van financieel manager waarbij ik verantwoordelijk word voor de (financiële)cijfers en alles wat daarmee samenhangt. Het mooie van deze functie is dat ik vanuit de cijfermatige onderbouwing samen met mijn collega’s OVATA naar een next leven kan helpen.

    Om het zitvlees van deze functie te doorbreken speel ik waterpolo en doe aan fitness, om vervolgens de Bourgondiër uit te hangen in het mooie Delft ;).