OVATA heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Niet alleen op het gebied van duurzaamheid, maar ook aan de sociale kant wordt gewerkt. OVATA werkt samen met stichting Ipse de Bruggen en daar zijn we trots op!

Mensen met een verstandelijke beperking leggen hun ziel en passie in het plakken van het stokje op de knijper. Deze zijn bedoeld om met een etiket bij een succulenten te plaatsen. Een mooi initiatief met een prachtig resultaat!

ipse de bruggen

OVATA werkt samen met stichting Ipse de Bruggen en daar zijn we trots op! Mensen met een verstandelijke beperking leggen hun ziel en passie in het plakken van het stokje op de knijper. Deze zijn bedoeld om met een etiket bij een succulenten te plaatsen. Een mooi initiatief met een prachtig resultaat!

pure-people

eye for those who matter most

SuPure® PEOPLE

  • null

    OVATA is MPS-A+ (sinds 1997), MPS-GAP, MPS-SQ en MPS-ProductProof. ProductProof garandeert dat er geen verboden middelen worden gebruikt.

Sinds 1997 MPS gecertificeerd
  • null

    Samen bouwen we aan een gezonde, gelukkige en duurzame werkomgeving. Wij zijn sinds 2013 MPS SQ gecertificeerd. Certificering MPS SQ is gericht op de arbeidsomstandigheden en stelt eisen ten aanzien van gezondheid, veiligheid en arbeidsvoorwaarden.

Gelukkige werkomgeving
  • null

    Maatschappelijk Verantwooord Ondernemen is onderdeel van ons DNA. dichtbij huis, onze samenwerking met IPSE de Bruggen maar ook ver weg, ons Because we Care project in Oeganda.

MVO projecten

aloe vera concept

Because we care

OVATA ondersteunt het Because We Care-project voor vrouwen in Oeganda. Sinds 2012 ondersteunen wij het onderhoud van de velden en de distributie van stekken. De ‘Because We Care’-hoes wordt gratis geleverd om de plant te beschermen.
Klik op de onderstaande button voor meer informatie over het project ‘Because We Care’.

aloe-vera-becuase-we-care