SuPure® balance

 

Benieuwd hoe wij onze verantwoordelijkheid hebben vormgegeven? OVATA verduurzaamt op diverse processen binnen de organisatie. Door middel van data, het leren van andere sectoren en experimenteren blijven we innoveren.

 

Wij bewijzen dat natuurlijke teelt geen concessies doet aan kwaliteit of prestatie. De basis is balans: SuPure® balance; SuPure® succulents, SuPure® planet en SuPure® people.

icon-duurzaam-gr

SuPure® balance

SuPure® succulents

Telen in harmonie met de natuur is het belangrijkst. Wij telen onze SuPure® succulents in een natuurlijke omgeving en biologisch gecontroleerd. Dit resulteert in stralende planten met een sterk karakter. Daar worden wij blij van, maar ook de consument.

pure-succulents

SuPure® planet

Water, warmte en energie – We hebben maar één planeet. Door duurzaam te werken en gebruik te maken van de beste technieken en innovaties, dragen wij ons steentje bij. Een van de ontwikkelingen is een 100% gesloten Water Life Cycle.

pure-planet

SuPure® people

We zijn zuinig op onze mensen. OVATA is trots op het feit dat we mensen lang aan ons bedrijf kunnen binden. Ook werken we samen met stichting Ipse de Bruggen!

pure-people