Echeveria sky pearl

Hemels blauw

De Echeveria sky pearl heeft haar naam te danken aan de unieke blauwgrijze gloed, die een uitzonderlijk frisse en tijdloze uitstraling creëert. De blauwgrijze plantkleur blijft lang mooi en blijft je boeien. De Echeveria sky pearl heeft aan de onderkant een rood-paarse schaduw. De schaduwkleur is aflopend en van de bovenkant niet zichtbaar. Door de mooie kleurtint past deze plant perfect bij een natuurlijke sfeer in huis.

 

Born in Mexico

De Echeveria behoort tot de Crassulaceae familie en groeit in het Noord Oosten van Mexico. Dit gedeelte van Mexico bestaat vooral uit woestijnen met dorre heuvelachtige landschappen. Hier groeit de Echeveria tegen een rotsachtige ondergrond. Mexico is wel 47 maal zo groot als Nederland en door de grote verscheidenheid aan landschappen loopt het klimaat per plaats erg uiteen. Deze Echeveria wordt ook wel rozet succulent genoemd en heeft de meest uiteenlopende en verbazingwekkende bladkleuren van alle succulenten.

FAMILIE Crassulaceae
GESLACHT Echeveria
SOORT
pulidonis
BENAMING ‘OVPEARLS05’ (Patent by OVATA)
HANDELSNAAM Echeveria sky pearl

De zachte, blauwgrijze kleur van de Echeveria sky pearl is tijdloos. Deze vetplant heeft een uitzonderlijk mooie kleurtint, met aan de onderkant een rood-paarse schaduw. Hiermee geef je je interieur een prachtige, frisse uitstraling.

verzorgingstips

Kleur: Maximale zon zorgt voor een intensieve kleur.
Standplaats: Licht, zonnig
Water: Weinig, de grond eerst uit laten drogen voor er opnieuw water wordt gegeven.
Niet voor consumptie.