Echeveria olive pearl

Warme kleur voor je interieur

Olijven staan bekend om hun rijke, zoute smaak én mooie kleur. Echeveria olive pearl heeft zijn naam te danken aan de groene olijfkleur van het blad, een populaire tint in de interieurwereld. Echeveria olive pearl kan eenvoudig worden gecombineerd met de meest uiteenlopende kleuren en materialen. Voor een warm interieur combineer je olijf met meubels en accenten in crème- en bruintinten.

De Echeveria olive pearl heeft bovendien een vleugje pastelroze aan de bladrand. Dat maakt deze vetplant uniek.

Born in Mexico

De Echeveria behoort tot de Crassulaceae familie en groeit in het Noord Oosten van Mexico. Dit gedeelte van Mexico bestaat vooral uit woestijnen met dorre heuvelachtige landschappen. Hier groeit de Echeveria tegen een rotsachtige ondergrond. Mexico is wel 47 maal zo groot als Nederland en door de grote verscheidenheid aan landschappen loopt het klimaat per plaats erg uiteen. Deze Echeveria wordt ook wel rozet succulent genoemd en heeft de meest uiteenlopende en verbazingwekkende bladkleuren van alle succulenten.

FAMILIE Crassulaceae
GESLACHT Echeveria
SOORT
agavoides x simulans
BENAMING ‘OVPEARLS07’ (Patent by OVATA)
HANDELSNAAM Echeveria olive pearl

Olijven staan bekend om hun rijke smaak én mooie kleur. Echeveria olive pearl heeft zijn naam te danken aan de groene olijfkleur van het blad. Het vleugje pastelroze bij de bladrand maakt deze vetplant uniek.

verzorgingstips

Kleur: Maximale zon zorgt voor een intensieve kleur.
Standplaats: Licht, zonnig
Water: Weinig, de grond eerst uit laten drogen voor er opnieuw water wordt gegeven.
Niet voor consumptie.