Echeveria silver pearl

Glanzend chic

Zilver is een kleurtint die lijkt op grijs. In een interieur is de basis vaak neutraal, maar door het gebruik van glanzende zilverelementen wordt het geheel weelderig en chic.

 

De waslaag van de Echeveria silver pearl kleurt naar de grijstint van je interieur. Onder de waslaag zit een groene gloed. Heb jij deze frisse, maar tegelijkertijd mysterieuze kamerplant al in huis?

 

Born in Mexico

De Echeveria behoort tot de Crassulaceae familie en groeit in het Noord Oosten van Mexico. Dit gedeelte van Mexico bestaat vooral uit woestijnen met dorre heuvelachtige landschappen. Hier groeit de Echeveria tegen een rotsachtige ondergrond. Mexico is wel 47 maal zo groot als Nederland en door de grote verscheidenheid aan landschappen loopt het klimaat per plaats erg uiteen. Deze Echeveria wordt ook wel rozet succulent genoemd en heeft de meest uiteenlopende en verbazingwekkende bladkleuren van alle succulenten.

FAMILIE Crassulaceae
GESLACHT Echeveria
SOORT
lilacina
BENAMING ‘OVPEARLS06’ (Patent by OVATA)
HANDELSNAAM Echeveria silver pearl

Hoe neutraal je interieur ook is, de Echeveria silver pearl geeft je huis glans. Zilver is een kleurtint die lijkt op grijs. Deze kamerplant geeft je huis een frisse en tegelijkertijd mysterieuze uitstraling.

verzorgingstips

Kleur: Maximale zon zorgt voor een intensieve kleur.
Standplaats: Licht, zonnig
Water: Weinig, de grond eerst uit laten drogen voor er opnieuw water wordt gegeven.
Niet voor consumptie.