grow your own tree

De klassieke en krachtige Crassula’s uit het WOODS concept zijn indoor vriendelijke bomen. Goede zorg draagt bij aan de constante groei van deze succulenten.

 

OVATA teelt de WOODS serie, net als alle succulenten, met veel vakmanschap. De Crassula succulenten binnen deze serie kunnen met gemak uitgroeien tot echte bomen!

De Crassula’s kennen hun oorsprong in de Karoo woestijn in Zuid-Afrika. Op deze droge, warme en uitgestrekte vlaktes kom je de compacte en stevige planten tegen. Je moet niet raar opkijken als je meters hoge bomen ziet van dezelfde soorten! Dit proces duurt jaren, maar is door elke consument zelf thuis uit te voeren. Iedereen kan dus zijn eigen WOODS boom kweken voor binnen of buiten.

 

Ga voor ons actuele aanbod direct naar:

  

het woods assortiment

Crassula-magical-tree-kwekersrecht-ovata
crassula

magical tree

‘MAGICAL’

Crassula-curly-green-protected-ovata
crassula

curly green

‘OVCRAS03’

Crassula-hulk-kwekersrecht-ovata
crassula

hulk®

‘CRASMADA’

Crassula-minor
crassula

minor

Crassula-hobbit
crassula

hobbit

Crassula-minova-magic-kwekersrecht-ovata
crassula

minova magic

‘AVMAGCOM’

Crassula-sunset-magic-kwekersrecht-ovata
crassula

sunset magic

‘OVMAGSUN’

Crassula-trompet-kwekersrecht-ovata
crassula

trompet

‘OVCRTR’

= variety is protected. ® = Registered Trademark.

woods concept

Grow your own tree

Onze WOODS komen pas echt tot leven in het WOODS concept: een aantrekkelijke aankleding voor meer succes op de winkelvloer.

crassula-woods-concept-ovata
crassula-curly-green
icon-care-90x90

verzorgingstips

De Crassula behoort tot de allermakkelijkste planten. Deze planten houden van een zonnige standplaats, maar halfschaduw is ook geen probleem. Hierdoor kan de plant op elke gewenste plek in huis neergezet worden: van een vensterbank op het zuiden tot de badkamer. In de zomermaanden kan de Crassula buiten op een zonnig terras of balkon gezet worden. De plant heeft weinig behoefte aan water en kan dus prima een langdurige periode zonder. Eén keer per maand, bij voorkeur onderlangs, matig water geven is voldoende. Meer informatie over de Crassula vind je hier.