Growing better, respecting the environment

Bij OVATA krijg je puur natuur, een duurzaam concept waar je blij van wordt. Zo staan wij voor hoogwaardige kwaliteit en een vernieuwend assortiment. 75% van ons assortiment bestaat uit eigen rassen. Dit zijn succulenten met kwekersrecht.

Elke plant die OVATA teelt, is getest om te zien hoe hij thuis zal presteren. Dit is belangrijk omdat we garant staat voor een langdurig en duurzaam product.

Via de aanbodsbanken waaronder Floriday en persoonlijke verkoop vinden onze SuPure® succulents de weg naar de bloemisten/winkeliers, tuincentra, cash & carry’s en retailketens. Door constante kwaliteit te leveren, creëren we ambassadeurs onder onze exporteurs en eindklanten.

pure-succulents-verwerken
ovata-oorsprong

De succulent:

een survivor

Niet het vermogen om te groeien, maar het vermogen om te overleven. Dat is waar de succulent haar bestaansrecht aan ontleent. De succulenten groep bestaat onder andere uit cactussen, succulenten en caudex.

Een succulent is een echte survivor die ook in extreme klimaten gedijt. Zelfs in zeer droge gebieden, zoals het Mexicaanse schiereiland Baja California, waar het maar één keer in de vijftien maanden regent. Deze uitstekend geïsoleerde plant buffert vocht  in zowel de wortel, stengel als het blad om de droge periodes te overleven.