Echeveria spoon pearl

Proudly produced by the chef

De diep paarse kleur en unieke vorm van de Echeveria spoon pearl blinken uit in de pearls-serie van OVATA. Dit is niet alleen een hippe kamerplant, maar ook te gebruiken als natuurlijke lepel. De Echeveria spoon pearl van OVATA is duurzaam geteeld. Daardoor is de Echeveria spoon pearl een echte topper voor het presenteren van smakelijke gerechtjes; met trots geproduceerd door de chef!

 

Born in Mexico

De Echeveria behoort tot de Crassulaceae familie en groeit in het Noord Oosten van Mexico. Dit gedeelte van Mexico bestaat vooral uit woestijnen met dorre heuvelachtige landschappen. Hier groeit de Echeveria tegen een rotsachtige ondergrond. Mexico is wel 47 maal zo groot als Nederland en door de grote verscheidenheid aan landschappen loopt het klimaat per plaats erg uiteen. Deze Echeveria wordt ook wel rozet succulent genoemd en heeft de meest uiteenlopende en verbazingwekkende bladkleuren van alle succulenten.

Echeveria-spoon-pearl-kwekersrecht-ovata
FAMILIE Crassulaceae
GESLACHT Echeveria
SOORT
gibbiflora
BENAMING Ovpearls01 (Patent by OVATA)
HANDELSNAAM Echeveria spoon pearl

De dieppaarse kleur en unieke vorm van de Echeveria spoon pearl vallen op. Hij kan zelfs als duurzame lepel worden gebruikt; met trots geproduceerd door de chef!

verzorgingstips

Kleur: Maximale zon zorgt voor een intensieve kleur. Dit geldt voor alle echeveria’s, maar bij paarse Echeveria’s komt de kleur nog beter naar voren.
Standplaats: Licht, zonnig
Water: Weinig, de grond eerst uit laten drogen voor er opnieuw water wordt gegeven.
Niet voor consumptie.