tray

Het merk: SuPure®

Telen in harmonie met de natuur, dat is waar OVATA voor staat. Niet voor niets worden de producten van het merk SuPure® verkocht. SuPure® staat voor de beste succulenten die beschikbaar zijn: superieur in puurheid.

De stijlvolle verpakking is volledig recyclebaar, waterproof en gemaakt van FSC gecertificeerd karton.

SuPure® succulents

Superieur in Puurheid

Het SuPure® assortiment vind je bij tuincentra, retailers en bloemisten. Elke plant op een concepttafel wordt geselecteerd op zijn unieke eigenschappen. Speciaal ontwikkeld keramiek geeft de finishing touch aan onze SuPure®-collectie.

De namen van onze succulenten zijn zeer divers, van ‘hulk’ en ‘trompet’ tot ‘demi’ en ‘sophie’. De meeste van onze vetplanten komen uit Zuid-Afrika of Mexico. Het plantenpaspoort onderscheidt acht afzonderlijke plantenfamilies: Aloe, Haworthia, Astroloba, Gasteria, Crassula, Pachypytum, Echeveria en Pachyveria.

De SuPure® succulenten zijn onderverdeeld in drie submerken: ROCKS, WOODS en pearls. Naast deze submerken zijn onze Aloe vera’s ook los verkrijgbaar. De verschillende potmaten en ons veredelingsprogramma zijn gebaseerd op de marktvraag.

Het gehele SuPure® assortiment

Elke SuPure® succulent wordt gekweekt om dezelfde hoge kwaliteitsnormen, intensiteit van kleur en stevigheid te vertonen. De vetplanten die we telen zijn grondig getest om een duurzame en winterharde plant te garanderen die gemakkelijk aan de hoge SuPure®-normen kan voldoen. Dit bereiken we door vakmanschap en innovatie op alle gebieden binnen onze organisatie. Duurzaamheid en betrokkenheid zorgen ook voor een mooie toekomst voor OVATA.

 

SuPure® is verkrijgbaar via de leveringsportalen, incl. Floriday, FloraXchange en onze persoonlijke Customer Care Team.